Freerunning workshops
arnhem

0
Workshops gegeven
0
Events gedraaid
0
Docenten
0
Kids in beweging gebracht

Ervaren docenten

Professioneel

Voor elke leeftijd

Snel geregeld!

FREERUNNING WORKSHOP ARNHEM

LEF! organiseert jou Freerun of Parkour workshop in Arnhem en omgeving. Dit doen wij voor alle leeftijden. Wij werken met Docenten die naast een berg aan ervaring ook de juiste didactische vaardigheden hebben. Ons doel is om jouw groep een geweldige Freerun ervaring mee te geven. Al een aantal jaar doen wij dit voor het onderwijs en de vereniging. Ons motto: Plezier voorop en uitdaging voor iedereen.

voor binnen en buiten

De Freerun Clinics die wij in Arnhem en omgeving verzorgen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. De workshops vinden vaak plaats in gymzalen, maar ook op schoolpleinen en openbare speelplaatsen. Vooraf maken we een inschatting of de locatie geschikt is voor een uitdagende Freerun clinic. Eventueel kan gebruik gemaakt worden van onze vaste locatie in Arnhem. 

extra materiaal huren

Een Freerun workshop in Arnhem kan extra interessant gemaakt worden met Freerun materialen die wij verhuren. Zo werken wij onder andere met Airtracks om laagdrempelig bepaalde tricks aan te leren. Deze materialen kunnen wij zelf vervoeren en meenemen en binnen een korte tijd plaatsen. Dit kan in de gymzaal maar ook buiten op een schoon en glad oppervlak. Plaatsen op gras is ook mogelijk. Onze materialen kunnen een Freerun workshop in Arnhem net even wat extra’s geven!

DSC_0758

Vrijblijvend contact

LEF! events verzorgt al een paar jaar Freerun workshops in Arnhem. Dit doen wij voor vaste en voor nieuwe klanten. Voor meer informatie over Freerun clinics in Arnhem kun je vrijblijvend contact opnemen met ons. 

aanvragen

Krijg direct de informatie die je nodig hebt

Vergelijkbare diensten

Sportdagen

Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen

Go!

Lessenseries

Na deze serie hebben de deelnemers een goede basis in Freerunning

Go!

Andere workshops

Van HipHop tot Capoeira

Go!

Materiaalhuur

Evenement materialen ter ondersteuning van workshops

Go!