Breakdance WORKSHOP

LEF! BRENGT Breakdance NAAR JOUW SCHOOL, VERENIGING of wijk

Ervaren docenten

Professioneel

Voor elke leeftijd

Snel geregeld!

breakdance Workshops

Leer binnen 60 tot 90 minuten de basics van breakdance! Indien gewenst leveren wij maatwerk zoals lessenseries of sportdagen.

De workshop

Wij geven zowel binnen als buiten les. Voor een workshop breakdance is niet heel veel nodig. Idealiter wordt gewerkt op een gladde vloer. Gymzaalvloeren zijn ook geschikt. De regel is altijd dat de omgeving  schoon en veilig moet is.

Ons uitgangspunt is plezier. Zonder plezier ben je ook niet gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Door middel van spelvormen, persoonlijke uitdagingen en de juiste aanmoediging nemen we jong en oud mee in de wereld van Breakdance.

Wij brengen graag wat over. Zo zullen wij vanuit de oorsrpong van Breakdance werken. Naast toffe moves leer je ook iets van de cultuur achter breakdance. De groep wordt bovendien warm gemaakt voor een echte dance battle!  Daarbij staan een aantal leerdoelen centraal: zelfexpressie, stijl en samenwerking. De inhoud wordt aangepast aan het niveau en ervaring van de groep.

Succeservaring is het einddoel van de basis workshop. Een nieuw geleerde dance move, respect voor elkaar of zelfs een persoonlijke angst die is overwonnen (bijvoorbeeld voor de groep iets laten zien). Onze ervaren rolmodellen geven persoonlijke aandacht en weten iedereen een gevoel van succes mee te geven! Om die reden werken we idealiter in groepen niet groter dan 12 deelnemers (met een maximum van 16 per docent)

abstract, background, shapes

Kwaliteit lesgevers

LEF! werkt al een aantal jaar met zowel startende lesgevers als ervaren urban sporters en dansers. Wij hanteren hierbij strenge voorwaarden en werken met goede rolmodellen: mensen die de passie van hun sport echt kunnen uitdragen en overbrengen. Niet alleen ervaring is belangrijk maar ook hun didactische vaardigheden, karakter, flexibiliteit en professionaliteit. Wij willen dat de ervaring indruk maakt en lang blijft hangen. Ook bij jou als klant!

Pakketten

Prijzen en paketten

Ga naar het overzicht van al onze pakketten en tarieven.

OVERZICHT

*Vanaf 3 of meer workshops kunt u contact opnemen voor een lessenserie.

***Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

VRAGEN?

Vragen zullen we zo snel mogelijk beantwoorden

CHECK ook Onze andere activiteiten!