Capoeira WORKSHOP

LEF! BRENGT Capoeira NAAR JOUW SCHOOL, VERENIGING of wijk

Ervaren docenten

Professioneel

Voor elke leeftijd

Snel geregeld!

Capoeira Workshops

Beschrijving Capoeira

De workshop

Wij geven zowel binnen als buiten les en passen ons aan aan de beschikbaarheid van sport materialen. Ideaal zijn gymzalen met de standaard inrichting. De regel is dat de omgeving  schoon en veilig is.

Ons uitgangspunt is plezier. Zonder plezier ben je ook niet gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Door middel van spelvormen, persoonlijke uitdagingen en de juiste aanmoediging nemen we jong en oud mee in de wereld van Freerunning.

Wij brengen graag wat over. Zo zullen wij vanuit de basistechnieken freerunning werken en dat gaandeweg uitbreiden wanneer de groep het toe laat. Hieronder valt onder andere: valtechnieken, klimmen en springen. Daarbij staan een aantal leerdoelen centraal: leren angsten overwinnen, jezelf beter leren inschatten, doorzettingsvermogen en samenwerking. De inhoud wordt aangepast aan het niveau en ervaring van de groep.

Succeservaring is het einddoel van de basis workshop. Een nieuw geleerde trick, een angst die is overwonnen of zelfs een stukje extra zelfvertrouwen meegeven is waar wij het voor doen! Door middel van persoonlijke aandacht kan dit versterkt worden. Om die reden werken we idealiter in groepen niet groter dan 12 deelnemers (met een maximum van 16 per docent)

kick, martial arts, warrior

Kwaliteit lesgevers

LEF! werkt al een aantal jaar met zowel startende lesgevers als ervaren urban sporters en atleten. Wij hanteren hierbij strenge voorwaarden en werken met goede rolmodellen: mensen die de passie van hun sport echt kunnen uitdragen en overbrengen. Niet alleen ervaring is belangrijk maar ook hun didactische vaardigheden, karakter, flexibiliteit en professionaliteit. Wij willen dat de ervaring indruk maakt en lang blijft hangen. Ook bij jou als klant!

Pakketten

Prijzen en paketten

Ga naar het overzicht van al onze pakketten en tarieven.

OVERZICHT

*Vanaf 3 of meer workshops kunt u contact opnemen voor een lessenserie.

***Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

VRAGEN?

Vragen zullen we zo snel mogelijk beantwoorden

CHECK ook Onze andere activiteiten!